4 נתחי סלומון 2כפות מיץ לימון להשרייה רוטב חרדל ודבש: כפית מלאה חרדל דיז'ון 2 כפיות דבש שטוחות 2 שיני שום כתושות 3 כפות שמן זית רבע כפית מלח 2 כפות מיץ לימון אופן הכנה: סוחטים מיץ לימון ומשרים עם נתחי הדג כ10 דקות מערבבים את החומרים ומתבלים היטב כל נתח מניחים בתבנית על נייר אפיה ואופים בתנור שחומם מראש ל200 מעלות במשך 15-20 דקות [לפי גודל נתח-
כוס טחינה גולמית 2שיני שום כתושות 4\3 כוס מים קרים 2\1 לימון סחוט 2\1 כפית מלח 2\1 כוס פטרוזיליה קצוצה אפשר לוותר
6 פלפלים ירוקים חריפים 4\1 צרור כוסברה כפית מלח 6שיני שום 6 כפות שמן זית\קנולה אופן הכנה: 1טוחנים יחד את כל המרכיבים למעט שמן עד שמתקבלת עיסה במרקם סמיך 2 לאחר מכן מוסיפים מעט שמן בהדרגה שבעיקר עוזר לשמר את הממרח 3 מתקבל סחוג חריף מאד במידה ומעוניינים בממרח פחות חריף ניתן להוסיף יותר כוסברה כך מתקבל סחוג בחריפות מעוננת
2 גזרים בינונים קלופים מגורדים בפומפיה גסה 2 סלקים בינונים קלופים מגורדים בפומפיה גסה 4 כפות עלי פטרוזיליה קצוצים תיבול: 4 כפות חומץ רגיל 3 כפות שמן כפית חרדל די'זון שן שום כתושה חצי כפית שטוחה מלח כפית דבש
חציל גדול קלוף חתוך לפרוסות בעובי 2 ס''מ 2 ביצים קשות 2 בצלים מטוגנים שני שליש כפית מלח ופלפל שחור לפי הטעם
2 גזרים קלופים וחתוכים לגפרורים סלק קלוף וחתוך לגפרורים קולורבי קלוף וחתוך לגפרורים גבעול סלרי [כרפס] קצוץ 1-2כפות עלי סלרי קצוצים תיבול: רוטב בסגנון סיני: 2 כפות רוטב סויה 2 כפות שמן זית 2 כפות חומץ 2 כפות דבש\סילאן